Gabriella Marmbrandt

Gabriella Marmbrandt

Nyvång     Född: 1990

Hej!
Mitt namn är Gabriella Marmbrandt och jag är en autodidakt konstnär bosatt i Nyvång (Skåne) där jag även har min ateljé i hemmet.

Min konstnärsresa började, när jag tänker efter, egentligen rätt tidigt. Jag har alltid haft behovet av att skapa, på ett eller annat sätt. Och jag letade länge efter ett sätt där jag verkligen kände att jag kunde uttrycka hela mig. Mina känslor, tillstånd, drömmar, intryck och fantasier. Jag drog första penseldraget med akryl för cirka 6-7 år sedan, och efter det har jag varit fast. När jag var yngre skrev jag mycket texter och poesi/dikter som jag idag även tagit upp igen och sammanväver med mina målningar. Det är en underbar känsla när pennan och penseln möter varandra och blir ett.

Jag inspireras kort och gott av livet och allt det som ryms inom det. Vi människor, våra relationer och våra möten, våra behov och våra ibland komplexa känslor. Det mänskliga i att vara människa. Och naturen, naturen och alla dess djur som vi samexisterar med. Hur vi ger och tar av varandra. Länkade till varann.

Mina verk har alltid en grundtanke bakom sig som jag försöker förmedla antingen genom egen text eller genom egenskrivna dikter.
Jag målar oftast i jordnära färger, med detaljer i slagmetall av guld eller silver.

Titta gärna runt i mitt galleri och tveka inte att höra av er om något verk tilltalar dig.

Jag är registrerad för f-skatt och moms.

Varma hälsningar
/Gabriella Marmbrandt

Utställningar
Samutställning Galleri Plume i Viken 27 April 2022-8 Maj 2022

Aktuellt

Temautställning ”Kropp och själ”
29 sept till 2 okt.
Rååvägen 82d, Råå.
Publicerat 27 augusti 2022
Jurybedömda salong 2022
Romele Konsthall 3-11 september
Romelegården
http://www.romelegarden.com
Publicerat 27 augusti 2022

Kontakta Gabriella Marmbrandt

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy