Fritz Lennart Andersson

Fritz Lennart Andersson

Jag är autodidakt och har målat sedan 1966. Här presenteras mina oljemålningar. Det är huvudsakligen marina och politiska motiv. Jag sysslar också med spontanteckning med tusch och pensel utan förskisser, där jag låter linjen ta en promenad och överraskas av vad det kan bli och sedan analysera vad dessa motiv kan ha för bakgrund.
Jag bor i Västervik sedan 2013.

Fritz Lennart Andersson.
Sjöstadsvägen 8 A
59344 Västervik.

Utbildning
Autodidakt

Medlem i konstnärsförening
Nej

Med i konstrunda
Nej

Utställningar
Tidigare har jag bott i Sonstorps Bruk utanför Finspång i en stor villa med ateljé och utställningsrum under åren 1977 2013.

Aktuellt

Jag har i juli månad 2021 publicerat en omarbetning av mina tidigare konstböcker och slagit ihop dem till en bok med nytt omslag och titel för att mina kunder ska kunna köpa verket till ca samma pris de har fått betala för en av de tidigare böckerna. Den nya boktiteln är: "Unna dig ett dubbelliv!" och finns att köpa på nätet hos Bokus, Adlibris och Smakprov. ISBN 9789180205641.
Publicerat 15 juli
Nu under första kvartalet har jag målat en del marina motiv med utryckning av räddningsbåtar i tufft väder och en del andra vintriga skärgårdsmotiv. Dessa kommer efter färdigställande visas här och en utomhusutställning i hembygden.
Publicerat 14 april

Kontakta Fritz Lennart Andersson

Västervik Kalmar län
0727043742
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy