Erica Nyström

Erica Nyström

Boden    Född: 1985

Med akryl skapar jag modern abstrakt konst. Inspirationen kommer från det enkla men vackra i vardagen, från naturen till inredningsdetaljer. Vill förmedla de känslor som uppstår när man stannar upp en stund och tar in det man ser – här och nu. Färgvalen är därför oftast naturliga. Älskar att med olika medier skapa struktur och förmedla en elegans genom metalliska inslag.

Jag har alltid varit kreativ, men passionen för skapandet i form av just måleri kom efter en flytt från Stockholm till lilla Boden i Norrbotten. När stressen inte längre var en faktor så exploderade kreativiteten som under många år legat i dvala. Skapandet är nu en del av mig, som en saknad pusselbit som föll på plats. Det välbehag som uppstår, när något successivt växer fram till en produkt – för att sedan göra någon annan glad varje dag – är det som gör att jag startade mitt företag 2021.

Välkommen!

Utbildning
Autodidakt

Medlem i konstnärsförening
Bodens konstförening

Utställningar
Kika in på min hemsida för mer info om mina tidigare och kommande utställningar

Kontakta Erica Nyström

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy