Emma Lindgren (EmmaLindgrenArt)

Emma Lindgren (EmmaLindgrenArt)

De senaste tio åren har jag fallit för charmen med att främst måla på metall. Ett industriellt material som i kombination med rost och varma starka färger ger ett uttryck jag fallit för.

Färgfest, löv och glädje. Mitt första konstverk målades i barnsben tillsammans med min mormor Viola. Mormor finns inte bland oss längre men hon ger mig fortfarande energi och glädje till konsten.

ArtByLife symboliserar den vidd av målningar som jag skapar. Företaget och hemsidan ArtByLife har sakta och stegvis växt fram under flera år. Idag arbetar jag ett par dagar i veckan med ArtByLife. Målningar främst på metall vilket är det som ligger mig närmst om hjärtat, men även canvas och akvarellpapper är material jag uttrycker min konst på.

Det finns alldeles för mycket tok, kreativitet och pyssel i mina fingrar för att jag ska nöja mig med att enbart vara byggprojektledare. Därav skapades ArtByLife. Det finns också alldeles för mycket struktur och effektivitet i mig för att enbart nöja mig med det konstnärliga. Det finns ett driv och en stor charm för båda delar och utan den ena eller andra skulle inte min vardag vara tillfredsställande.


Utöver de målningar jag visar upp här tar jag också emot beställningar.

Vänligen
Emma Lindgren

Utställningar
2020 Okt-Nov - Van Gogh Art Gallery Madrid

2019-2020 – Galleri Zeitgeist Uppsala

2019-2020 – Kafé Wilmas Uppsala

2019 Dec – Julmarknad Uppsala

2019 Nov – Art Show Uppsala

2019 Sept – Art Show Uppsala

2019 April – VårKonst Enköping

2017 Sept – Kulturnatten Uppsala

2016 Sept – Kulturnatten Uppsala

2013 Dec – ArtLab Uppsala

Kontakta Emma Lindgren (EmmaLindgrenArt)

Örebro Örebro län
0727037781
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy