Isabell Forslund Vikström

Isabell Forslund Vikström

Hedemora    Född: 1987

Ja, varför ska jag hålla på med så många olika saker? Det är en bra fråga! Och jag ska försöka att besvara den här nedan:

Det korta svaret är att det ju finns så många roliga saker att ägna sin tid åt, varför bara göra en!? Det långa svaret handlar kanske om att få variation. Att vara flexibel under årets lopp och skapa inom olika områden under olika perioder av året. Att designa just det liv jag vill leva och få följa både kroppen och knoppens flöden. På så sätt skapa balans. Och med det hoppas jag få chansen att utvecklas under lång sikt. Jag vill att kroppen ska hålla länge och att kreativiteten ska få näring från flera håll.

Jag hoppas att du som följer mina kanaler kan se kombinationen av keramik, foto, måleri, ord, yoga och kopplingen till moder jord som en styrka. Att blandningen dem emellan ska attrahera dig och samtidigt kanske få vara en skapande kraft för din egen kreativitet.

♡Isabell - kreativ mångsysslare, kreatör, kombinatör eller vad jag nu ska använda för benämning för mig själv som skapare.

Utbildning
Konstfacks lärarutbildning

Medlem i konstnärsförening
Hedemora kultur

Med i konstrunda
Hedemora konstrunda

Utställningar
2013 Konstfack, examensutställning
2021 Borlänge gammelgård
2022 Hedemora konstrunda

Kontakta Isabell Forslund Vikström

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy