Christina Sundman

Christina Sundman

Stockholm

Trevligt att du tittar in på min sida!

Mitt intresse för att teckna och måla fanns med redan som barn och har under perioder handlat om allt från teckning till akvarell och olja, fram till att jag mestadels arbetar i akryl och mixed media.

Mina motiv rör sig mellan figurativt till mer abstrakta målningar, ofta med inslag av natur och landskap, ibland djur - särskilt sjöfågel. Jag förvånas ofta av resultatet och de känslor som en målning visar sig reflektera hos mig när jag vågar släppa taget och låter processen ha sin gång. Det är en utmaning som gör hela skaparprocessen så enormt intressant och spännande. En annan av mina utmaningar är att gestalta aspekter av det som naturen så skickligt skapat. Här kommer mina målningar med djurmotiv och där också kärleken till skärgården och havet ofta finns med. Ofta experimenterar jag och går in på nya okända vägar t ex dramatiska landskap. Ibland med en mix av egna foton i en form av collage.

Utbildning
Kurser i teckning, kroki, akvarell, olja och akryl, kvälls- och sommarkurser.
Grund- och fortsättningskurser i Vedic Art

Med i konstrunda
Konstdagar Rådmansö 2020

Utställningar
2020, Konstdagar 8 - 9 augusti, Skaparladan, Rådmansö.
Luxembourg Art Prize 2020

Kontakta Christina Sundman

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy