200Charlotte Widmark

Charlotte Widmark

Skellefteå    Född: 1983

Jag målar för att släppa ut en del av all den inspiration som finns inom mig, för glädjen att skapa och kunna dela med mig av något som annars kanske är osynligt för andra. För att uttrycka och bearbeta svårbeskrivna känslor. Att måla är ett behov för mig, det ger mig glädje och mening, och därför är det så underbart när jag lyckas beröra andra också.

Jag har ställt ut i New York, Umeå, Arvidsjaur och flera ställen i och utanför min hemstad Skellefteå. Jag har som mål att ställa ut minst en gång per år, och är sen 2013 delägare i Galleri1 i Skellefteå.

Jag arbetar oftast i akryl och olja, men tycker om att variera mig med andra tekniker som t. ex. tusch, blyerts, akvarell, och kol. Jag vill att min konst ska beröra, göra folk glada och/eller inspirera till eftertanke. Jag målar det som kommer till mig i stunden och jag gillar att experimentera med nya tekniker, därför kan stilen på mina målningar variera ganska mycket.

Inspirationen får jag framförallt från människor, natur, känslor och musik.

Utbildning
Gymnasiet:
Konst och form, Anderstorpskolan, Skellefteå

Folkhögskola:
Konstlinjen Solviks folkhögskola, 2003-2004, samt 2004-2005

Medlem i konstnärsförening
KKV Skogen, skellefteå

Utställningar
2021 "Home" Galleri1, SKellefteå.
2021 Skellefteå konstförenings höstsalong, Nordanå, Skellefteå.
2021 "Mellan Hemmets Fyra Väggar" FRiGALLERi, Umeå. Öppnar 4/11

Kontakta Charlotte Widmark

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy