Carina Färm

Carina Färm

Hej!
Att måla har blivit en viktig del för att koppla av vid sidan av mitt ordinarie arbete. Experimentell akvarell är det som jag håller på mest med – det underbart att leka med vatten och pigment! Men det har blivit några olja och akryl också.
Vardagens problemlösning balanseras med att aktivera den högra hjärnhalvan på fritiden - ger suverän vila och återhämtning. Förutom måleri är jag ute mycket i naturen där jag får inspiration och input till val av motiv, färger och det härliga ljuset!

Här visar jag upp några av de alster som blivit till genom åren.

Priset är exklusive eventuell frakt och ram.
Målningarna kan levereras inramade med ett tillägg från ca 200 kr och uppåt beroende på storlek. Snygg, enkel vit eller svart ram och passepartout (vit eller svart) beroende på vad som passar bäst. .

Välkommen att höra av dig om du vill köpa någon av mina målningar!

Hälsningar Carina Färm

Utbildning
Gått kurser hos:
Helena Peterson 2013-2018 (olja/akvarell)
AnnMari Löf, 2018, 2019, 2020 (akvarell)
Björn Bernström 2020 (akvarell)
Gunnel Moheim 2021 (akvarell)
Anna Toresdotter 2021 (olja)

Medlem i konstnärsförening
Art021, Västerås

Med i konstrunda
Konst- och kulturrundan i Kolbäcksådalen 2022

Aktuellt

Hej! Nu är det höst och det blir mer tid för att vara inne och måla. Efter att ha sålt en del målningar de senaste månaderna är det dags att fylla på med nya alster både hit på konst.se och inför kommande konstrunda senare i höst.
Jag har även haft akvarellkurs i egen regi för första gången. Pirrigt men väldigt roligt. Det var nöjda kursdeltagare som åkte hem, påfyllda med inspiration och mer kunskap om hur man kan gå tillväga för att skapa fina målningar i akvarell.
Håll utkik om du är intresserad genom att följa mg på instagram carina_farm_art där kommer info om nya tillfällen.
Hoppas vi ses!
Publicerat 18 september
Hej!
Min första konstrunda någonsin i Ljungandalen i allhelgonahelgen blev en succé! 7 sålda tavlor och massor med pepp från besökarna - så påfylld av energi. Det kan behövas när man är sin största fiende och inte tycker att det blir tillräckligt bra.
Nu har jag precis anmält mig till Konst- och kulturrundan i Kolbäcksådalen i påsk, så nu är det nya mål med skapandet. Så kul! Man förstås kan man höra av sig och köpa konst via den här sidan. Välkomna att kontakta mig.
Passar på att önska alla fina helger framöver!
Hälsningar Carina
Publicerat 19 december 2021

Kontakta Carina Färm

Västerås Västmanlands län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy