Camilla Qvarnkullen

Camilla Qvarnkullen

Välkommen, här kan du se min konst!

Jag har alltid skapat i någon form, tycker om att vara delaktig i olika processer och se vad som kan växa fram genom fantasi och skaparlust. Sedan några år tillbaka målar jag tavlor i akryl.

Vill du se mer av mina målningar kan du göra det via min sida på Instagram, qvarnkullenart. Länk finns längst ner på sidan.

Vid frågor och intresse, får du gärna höra av dig via mail.

Utbildning
Autodidakt.

Utställningar
2020 Utställning på Ängsbackens handelsträdgård, Förlösa
2020 Tavlor i träden, Krusenstiernska Gården, Kalmar

Aktuellt

Utställningen Tavlor i träden den 1 augusti blev så lyckat. Tack alla som kom! Ett extra tack till er alla som köpte en tavla av mig, så glad jag blev.

Nu laddar vi om och kör för fullt. Ett par beställningar står på tur och det ska bli så roligt att ta sig an dessa! Är du också intresserad av ett konstverk, får du gärna ta kontakt med mig, via mail, telefon eller Instagram.

Hälsningar Camilla
Publicerat 2 augusti
KONSTUTSTÄLLNING
Lördag den 1 augusti visar jag min konst på Krusenstiernska Gården i Kalmar. Trädgården är öppen hela dagen och utställningen pågår mellan klockan 11.00-14.00.
Välkomna!
Publicerat 17 juli
Just nu pågår en "mini-utställning" på Ängsbackens handelsträdgård. Ängsbacken ligger i Förlösa, norr om Kalmar. Där kan du se några av mina tavlor. Välkommen!
Publicerat 10 juni
Konst i Gränden den 6 juni är inställt. Det är tråkigt men jag planerar för att kunna genomföra detta vid ett annat tillfälle.

Istället visar jag mina tavlor på Ängsbackens Handelsträdgård norr om Kalmar. I deras mysiga trädgårdscafé kan du se min konst. Varmt välkommen!
Publicerat 1 maj
KONST I GRÄNDEN

Lördag den 6 juni 2020 visar jag min konst. Då är du välkommen hem till mig på Halva Månens Gränd i Kalmar för att se mina målningar. Jag har öppet hus mellan klockan 11.00-17.00.

Varmt välkomna!
Publicerat 22 januari

Kontakta Camilla Qvarnkullen

Kalmar Kalmar län
0761624156
Instagram