Camilla Lundgren

Camilla Lundgren

Göteborg    Född: 1970

En dotter som målar fantastiskt. En spåtant som 2000 påstod att jag var konstnärligt lagd. Var tankar som kom till mig, när jag hösten 2022, stod och tittade på en affisch, Workshop "Våga måla stort".

Efter 1,5 år med postcovid började jag få lite energi tillbaka. Jag orkade göra lite mer än att arbeta halvtid och det mest nödvändiga hemma. Tanken "tänk om min dotter har fått sin talang från mig?" poppade upp och vips så var jag anmäld till workshopen. Där och då kom målandet in i mitt liv och det blev så mycket mer än bara en workshop.
Jag är övertygad om att målandet fick mig att läka snabbare. Det gav mig tillgång till ett lugn, en närvaro och kontakt med så mycket mer av mig själv. Sedan hösten 2023 är jag helt återställd, jag arbetar heltid sen ett drygt år tillbaka och målandet är en viktig del i mitt liv.

Jag målar intuitivt. För mig är målandet meditativt och en lek med färger och former. Mina målningar finns att se hemma hos oss på Hisingen i Göteborg.

Jag använder konstnärsmaterial av hög kvalite på dukar och färger. De flesta målningarna är uppspända på kilramar. Vi kommer överens om fraktalternativ vid köp och priserna som anges är exklusive frakt.

www.instagram.com/camillalundgrenart

Utbildning
Autodidakt
Diverse digitala kurser under 2022-2023
Måla stort sommaren 2023

Utställningar
Hönö hembygdsgård 5 augusti 2023

Kontakta Camilla Lundgren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy