Camilla Munthe

Camilla Munthe

Med en önskan att öppna dina ögon så du kan uppleva tavlorna intressanta och se vad just du tycker gömmer sig i dem... Hoppas du gillar dem

Bakom CamiCon Art finns Camilla Munthe, född och uppvuxen i Lummelunda. Efter ett antal år i bl.a Visby, Stockholm och Italien, nu tillbakaflyttad till Lummelunda socken på Gotland, började jag måla. Efter genomgången svår sjukdom så fann jag tiden och nu också platsen i mitt liv.

Det blir vad som komma skall ur mina målningar, där ingenting är förutbestämt utan målningen skapas med intuition och känsla. Målningarna växer fram allt eftersom måleriet tar form och innehåller ofta flertalet lager och tekniker.
Ibland blir det helt abstrakt, och ibland kliver något motiv fram ur det abstrakta som då plockas fram och blir mer eller mindre synligt för betraktaren.

Återkommande motiv är starka kvinnor som står upp för sig själva. Urkraften att resa sig efter en mycket tuff sjukdom eller en tuff tillvaro på annat sätt, är inte annorlunda. Orättvisor vänds till en kraft som inte går att stoppa, ta dagen som den kommer och gör det du kan, är och tror på.

Jag är en positiv själv som ser på livet med glada ögon, det gör att min nyfikenhet finner mycket att glädjas åt samt jag gillar att gå utanför boxen. Ändamålet med att vara konstnär i mitt liv är att finna balans och glädje utan prestation - Välkommen !

Utbildning
Gotlands Konstskola Skulptur grundutbildning
Vedic Art Grundkurs
Vedic Art Fördjupning
Vedic Art Lärarutbildning

Med i konstrunda
Gotland Art Week

Utställningar
2019 Gothem Logi i Gothem Gotland
2019 Gotland Art Week Gotland
2019 Café Mirelle Visby Gotland
2019 Lummelundsbruk Sockenutställning Lummelunda Gotland
2019 Fiket i Visby Gotland
2019 Svenska Spel Visby Gotland
2020 Själsö Bageri Gotland
2020 Gamlegårds i Rute Gotland
2020 Gotland Art Walk Gotland
2020 Fiket i Visby Gotland
2021 Trots i Sundre Gotland

Aktuellt

10-16/7 11-17 hela veckan Sommarutställning på ToDej, mer info finns på gotland.nu/evenemang
Publicerat 6 juli
I påskhelgen blir det så dags för Vårsalong i Lärbro igen, kul efter långt uppehåll. För mig blir det premiär :) Hoppas få träffa många intressanta människor där, samt mycket konst.
15 - 18 april Öppet 12-17 varje dag
Välkommen!
Publicerat 8 april
Det är dubbel glädje när tillfällena kommer till en...
Saker bara händer... inbjuden till en hel månads utställning på Fiket, bara sådär... Wow säger jag och nu är vernissage bokat den 19/11 16-19
Publicerat 31 oktober 2021
Hösten ser ljus ut, nu när pandemin är lite mindre påtaglig. Kurs kommer att hållas i Kinnerstugan, Gotland Vedic Art 1 16-17/10
Vedic Art 2 13-14/11

Varmt välkommna att boka er via BokaDirekt:
https://www.bokadirekt.se/places/cami-con--6487
Publicerat 23 september 2021

Kontakta Camilla Munthe

Lummelunda Gotlands län
0725606464
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy