Camilla Munthe

Camilla Munthe

Lummelunda    Född: 1964

Med en önskan att öppna dina ögon så du kan uppleva tavlorna intressanta och se vad just du tycker gömmer sig i dem... Hoppas du gillar dem

Bakom CamiCon Art finns Camilla Munthe, född och uppvuxen i Lummelunda. Efter ett antal år i bl.a Visby, Stockholm och Italien, nu tillbakaflyttad till Lummelunda socken på Gotland, började jag måla. Efter genomgången svår sjukdom så fann jag tiden och nu också platsen i mitt liv.

Det blir vad som komma skall ur mina målningar, där ingenting är förutbestämt utan målningen skapas med intuition och känsla. Målningarna växer fram allt eftersom måleriet tar form och innehåller ofta flertalet lager och tekniker.
Ibland blir det helt abstrakt, och ibland kliver något motiv fram ur det abstrakta som då plockas fram och blir mer eller mindre synligt för betraktaren.

Återkommande motiv är starka kvinnor som står upp för sig själva. Urkraften att resa sig efter en mycket tuff sjukdom eller en tuff tillvaro på annat sätt, är inte annorlunda. Orättvisor vänds till en kraft som inte går att stoppa, ta dagen som den kommer och gör det du kan, är och tror på.

Jag är en positiv själv som ser på livet med glada ögon, det gör att min nyfikenhet finner mycket att glädjas åt samt jag gillar att gå utanför boxen. Ändamålet med att vara konstnär i mitt liv är att finna balans och glädje utan prestation - Välkommen !

Utbildning
Gotlands Konstskola Skulptur grundutbildning
Vedic Art Grundkurs
Vedic Art Fördjupning
Vedic Art Lärarutbildning
Ljusmåleri

Med i konstrunda
Gotland Art Week

Utställningar
2019 Gothem Logi i Gothem Gotland
2019 Gotland Art Week Gotland
2019 Café Mirelle Visby Gotland
2019 Lummelundsbruk Sockenutställning Lummelunda Gotland
2019 Fiket i Visby Gotland
2019 Svenska Spel Visby Gotland
2020 Själsö Bageri Gotland
2020 Gamlegårds i Rute Gotland
2020 Gotland Art Walk Gotland
2020 Fiket i Visby Gotland
2021 Trots i Sundre Gotland
2022 Svenska Spel samlingsutställning, Visby Gotland
2022 ToDej Västergarn Gotland
2022 PopUp Galleri, Gallerian Visby

Aktuellt

Lördagen den 13 maj kommer Restaurang Baksidan (gamla Skafferiet) i Visby att ha sin allra första Vernissage . Deras jättegoda mat på gotländska råvaror strålar nu samman med gotländska konstnärer och jag har fått äran att vara först ut med CamiCon Art. Mina målningar finns nu i deras hemtrevliga lokaler så nu passar jag på att ha mitt vernissage denna helg. Jag är på plats kl 12-15 och det vore superkul att ses. Kom en stund eller stanna länge, lättare tilltugg & dryck kommer finnas på plats.
Varmt välkomna!
Publicerat 19 april
Just nu i vår så är jag först ut med att som gotländsk konstnär ställa ut på Restaurang Baksidan (gamla Skafferiet) på Adelsgatan i Visby. Varmt välkomna att titta in över en bit mycket smakrik och vackert tillagad mat ifrån Gotländska råvaror samt leverantörer.
De som vill träffa mig som konstnär är dessutom varmt välkommen att delta under Vernissaget som hålls lördagen 13/5 12-15 på restaurang Baksidan, vi ses där :) Såklart är konsten till salu, hör av dig till personalen...
/ Camilla på CamiCon Art
Publicerat 19 april

Kontakta Camilla Munthe

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy