Camilla Munthe

Camilla Munthe

Om konstnären

Med en önskan att öppna dina ögon så du kan uppleva tavlorna intressanta och se vad just du tycker gömmer sig i dem... Hoppas du gillar dem

Bakom CamiCon Art finns Camilla Munthe, född och uppvuxen i Lummelunda. Efter ett antal år i bl.a Visby, Stockholm och Italien, nu tillbakaflyttad till Lummelunda socken på Gotland, började jag måla. Efter genomgången svår sjukdom så fann jag tiden och nu också platsen i mitt liv.

Det blir vad som komma skall ur mina målningar, där ingenting är förutbestämt utan målningen skapas med intuition och känsla. Målningarna växer fram allt eftersom måleriet tar form och innehåller ofta flertalet lager och tekniker.
Ibland blir det helt abstrakt, och ibland kliver något motiv fram ur det abstrakta som då plockas fram och blir mer eller mindre synligt för betraktaren.

Jag är en positiv själv som ser på livet med glada ögon, det gör att min nyfikenhet finner mycket att glädjas åt samt jag gillar att gå utanför boxen. Ändamålet med att vara konstnär i mitt liv är att finna balans och glädje utan prestation - Välkommen !

Utbildning
Gotlands Konstskola Skulptur grundutbildning
Vedic Art Grundkurs
Vedic Art Fördjupning
Vedic Art Lärarutbildning

Med i konstrunda
Gotland Art Week

Utställningar
2019 Gothem Logi i Gothem Gotland
2019 Gotland Art Week Gotland
2019 Café Mirelle Visby Gotland
2019 Lummelundsbruk Sockenutställning Lummelunda Gotland
2019 Fiket i Visby Gotland
2019 Svenska Spel Visby Gotland - nuvarande

Aktuellt

Försäljning av CamiCon Art finns nu också hela sommaren på Gamlegårds i Rute ihop med Skandinavisk Design. Jättefint koncept värt att besöka.
23 maj
Utställning på Själsö Bageri fram t.o.m. Midsommar, Varmt välkomna att se Vårutställning på en underbar plats. Tavlorna gör sitt jobb, så kom och titta...
23 maj
Färdigutbildad lärare inom Vedic Art :)

Planerar nu årets kommande grundkurser. Vedic Art är att måla för liv och lust!

Inga krav och ingen prestation.
För dig som aldrig har målat förut. För dig som har målat mycket förut och alla däremellan. En utmärkt metod som fungerar som rehabilitering i din egen takt.

Kursen kommer hållas i tvådagarsintervaller på härliga Gotland. Mer info kommer, hör av dig om du vill veta mer detlajer... / CamiCon Art

16 januari
Just nu ställer jag ut en mängd alster på Svenska Spel i Visby fram till slutet av jan-20
18 december 2019