Camilla Munthe

Camilla Munthe

Lummelunda, Gotlands län    Född: 1964

Med en önskan att öppna dina ögon så du kan uppleva tavlorna intressanta och se vad just du tycker gömmer sig i dem... Hoppas du gillar dem

Bakom CamiCon Art finns Camilla Munthe, född och uppvuxen i Lummelunda. Efter ett antal år i bl.a Visby, Stockholm och Italien, nu tillbakaflyttad till Lummelunda socken på Gotland, började jag måla. Efter genomgången svår sjukdom så fann jag tiden och nu också platsen i mitt liv.

Det blir vad som komma skall ur mina målningar, där ingenting är förutbestämt utan målningen skapas med intuition och känsla. Målningarna växer fram allt eftersom måleriet tar form och innehåller ofta flertalet lager och tekniker.
Ibland blir det helt abstrakt, och ibland kliver något motiv fram ur det abstrakta som då plockas fram och blir mer eller mindre synligt för betraktaren.

Återkommande motiv är starka kvinnor som står upp för sig själva. Urkraften att resa sig efter en mycket tuff sjukdom eller en tuff tillvaro på annat sätt, är inte annorlunda. Orättvisor vänds till en kraft som inte går att stoppa, ta dagen som den kommer och gör det du kan, är och tror på.

Jag är en positiv själv som ser på livet med glada ögon, det gör att min nyfikenhet finner mycket att glädjas åt samt jag gillar att gå utanför boxen. Ändamålet med att vara konstnär i mitt liv är att finna balans och glädje utan prestation - Välkommen !

Utbildning
Gotlands Konstskola Skulptur grundutbildning
Vedic Art Grundkurs
Vedic Art Fördjupning
Vedic Art Lärarutbildning
Ljusmåleri

Med i konstrunda
Gotland Art Week

Utställningar
2019 Gothem Logi i Gothem Gotland
2019 Gotland Art Week Gotland
2019 Café Mirelle Visby Gotland
2019 Lummelundsbruk Sockenutställning Lummelunda Gotland
2019 Fiket i Visby Gotland
2019 Svenska Spel Visby Gotland
2020 Själsö Bageri Gotland
2020 Gamlegårds i Rute Gotland
2020 Gotland Art Walk Gotland
2020 Fiket i Visby Gotland
2021 Trots i Sundre Gotland
2022 Svenska Spel samlingsutställning, Visby Gotland
2022 ToDej Västergarn Gotland
2022 PopUp Galleri, Gallerian Visby

Aktuellt

4-5/11 10-15 fredag och lördag PopUp Galleri i Gallerian Östercentrum i Visby. Passa på under Alla helgonahelgen, jag som konstnär finns på plats. Varmt välkomna!
Publicerat 8 oktober
10-16/7 11-17 hela veckan Sommarutställning på ToDej, mer info finns på gotland.nu/evenemang
Publicerat 6 juli
I påskhelgen blir det så dags för Vårsalong i Lärbro igen, kul efter långt uppehåll. För mig blir det premiär :) Hoppas få träffa många intressanta människor där, samt mycket konst.
15 - 18 april Öppet 12-17 varje dag
Välkommen!
Publicerat 8 april

Kontakta Camilla Munthe

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy