Konst.se ställer ut på Affordable Art Fair i Stockholm

Den 20-e till 24-e april 2022 hittar du oss på Affordable Art Fair på Nacka Strandsmässan i Stockholm där vi ställer ut konst av flera konstnärer som vi representerar. Här hittar du spännande originalkonst i olika stilar och kan köpa med verken direkt hem. Här är de fantastiska konstnärer vi visar upp i år.

Anna Brandt

Anna Artistockholm Brandt
WILTON PARK, Akryl

Färg, harmoni och glädje utgör grunden för Anna Brandts konstnärskap. Anna målar stora abstrakta tavlor, där naturens färger är i fokus. Hon finner inspiration i trädgårdar, minnen från barndomen och årstidernas skiftande färger. Med sin konst vill hon bidra till människors välmående och att motiven ska fungera som en energikälla. Hennes mål är att folk ska bli glada av konsten.

Se alla verk av Anna Brandt
 Valdas Kurklietis

Med spännande tankevridande skulpturer är Valdas Kurklietis keramik konceptuell och ifrågasättande. Valdas arbetar med en serie keramiska skulpturer och experimenterar med olika stengods och glasyr. Genom sina konceptuella, ofta roliga och ibland störande keramiska skulpturer reflekterar han över sociala och existentiella teman som överanvändning och meningslös konsumtion eller global uppvärmning. Sedan 2015 bor och arbetar han i sin studio belägen i Stockholm.

Se alla verk av Valdas Kurklietis
 

Valdas Kurklietis
Blått vatten, 2018, LeraJimmy Ralsmark

Jimmy Ralsmark
Confetti No. 2, 2022, Akryl

Jimmy Ralsmarks abstrakta konst står komposition och färg i centrum. Metoden är intuitiv och fri, skapandet utgår från en vision av färg och former som inspirerar Jimmy för stunden. Harmoni och obalans samspelar på duken och skapar spännande kontraster. Ett misstag kan bli en ”happy accident” och målningen tar då en ny vändning. Ingen tavla blir den andra lik och det är den här processen inom abstrakt expressionism som tilltalar Jimmy.

Se alla verk av Jimmy Ralsmark
 Anna Sophia Rydgren

Anna Sophia Rydgren är en svensk multidisciplinär konstnär som främst arbetar med en minimalistisk och abstrakt stil. Hon bor i Stockholm där hon har sin egen studio.

Hennes ofta monokromatiska verk är inspirerade av naturens organiska former och starka linjer som ger lugna och dynamiska referenser. Verken är ofta texturella och skulpturala och inbjuder oss att upptäcka samspelet mellan ljus och skugga. Hennes konst efterfrågas över hela världen och hon har ställt ut på internationella utställningar i London, Paris, Milano, Bryssel och Madrid.

Se alla verk av Anna Sophia Rydgren
 

Anna Sophia Rydgren
Natural Beige, 2022, BlandteknikKourosh Safinia

Kourosh Safinia
Djurgården, 2021, Akvarell

Kourosh Safinia målar stämningsfulla akvareller som återspeglar scener ur vardagslivet. Scenerna plockas ofta ur Stockholms stadskärna, arkitektur eller naturen. Kourosh började måla i Teheran, där han studerade konst vid Zangar konstinstitut under ledning av professor Aydin Aghdashloo, en välkänd iransk konstnär och konstkritiker. Kourosh flyttade till Sverige år 2006, erfarenheterna av invandringen har påverkat hans konst i hög grad. Är sedan 1998 medlem i NWS (National Watercolor Society) i USA.

Se alla verk av Kourosh Safinia
 Eva Carty

Eva Cartys impressionistiska måleri karaktäriseras av de starka stämningsfulla kulörerna. Evas kreativitet är mångfacetterad och tar form i måleri likväl som skulptur. Naturen är den största inspirationskällan som gärna återges i motiven. Uppvuxen i Norrbotten och nu bosatt i Stockholm. Eva har tidigare varit lärare i eurytmi, måleri och skulptur. Idag ägnar hon sig åt konsten på heltid.

Se alla verk av Eva Carty
 

Eva Carty
Vallmo, 2019, Olja


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy