Birgitta Hedlund

Birgitta Hedlund

Töreboda

Jag har alltid varit intresserad av att skapa med mina händer och har älskat att testa på olika material och tekniker. Genom mitt jobb som fritidspedagog har jag fått inspiration av barnen och jag har inspirerat dem. Jag har tecknat hela mitt liv. I början när jag testade olja och akvarell så var det mycket att måla efter bilder och landskap. När jag börja med att måla efter känsla, färg och form fortsatte det av bara farten, mycket abstrakt konst, jag tycker mycket om ansikte, människor och figurer. Hösten 2012 började jag gå med i ABF regi i oljekurs och har gått där sedan dess. Hösten 2016 öppnade jag ett galleri biartic (15 kvm) som ligger i samband med vårat hus. Där har jag alla mina tavlor!

Utbildning
Kurser i ABF regi.

Medlem i konstnärsförening
mariestad

Med i konstrunda
Töreboda och Mariestad och Odensåker m.m

Utställningar
Sommaren 2015 hade jag en utställning i Mölle, Skåne. Jag har varit med i konstrundor, skördefester m.m runt Mariestad, Skövde och i Töreboda. Jag har haft egen utställning på biblioteket i Töreboda.

Aktuellt

Utställning med Allekonst från Mariestad i Karlsfors under veck 8 och 9
Publicerat 17 januari

Kontakta Birgitta Hedlund

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy