Britt Evertsson

Britt Evertsson

Om mig

Hej! Jag heter Britt men kallar mig "Bevert" i konstsammanhang. Kommer från Nässjö där jag tillbringat större delen av mitt liv (35 år). Jag flyttade till Jönköping 2001 så jag har bott här ganska lång tid oxå. Jag målar helst av naturen. Sitter då utomhus och målar. Först skissar jag upp motivet lite lätt med blyerts innan det blir dags att måla med mina akvarellfärger. På vinterhalvåret målar jag av vykort och dylikt. Det är fortfarande roligt att måla och jag har målat sedan jag var liten. När jag var barn målade jag med pastellkritor Walt Disneyfigurer. Konst gör mig glad hoppas det gör dig glad också! :-) :-)

Utbildning
KV:s Konstskola Göteborg och påbörjat Konstfack Stockholm

Utställningar
Bland annat ... varit med på Länssalong '99 i Jönköping och Tegners Södra Äng, några fler jurybedömda utställningar... samt samlingsutställning Galleri Blå och en egen utställning i på Lindra i Hjo och i Bodafors på Medborgarkontoret.

Aktuellt

Jag lägger kontinuerligt ut nya akvareller. Kom till mina alster och titta! Kolla gärna in de två senaste!
22 januari 2018
Akvarellerna på Mackmakeriet här i Jönköping har nu varit uppe i 3 veckor. Hoppas att du hunnit med att se dem. Annars kanske du hinner med att titta på dem i morgon onsdag innan jag tar ner dem. De hänger till klockan 16 ungefär. Det har varit trevligt att ha dem där! Tack för all god kritik på mina alster som jag fått det var roligt!!
24 oktober 2017
Nu har jag utställning på Mackmakeriet. Välkomna dit!
5 oktober 2017
Se hit! Jag har nya akvareller på min sida. Välkommen att titta....
19 augusti 2017
Hej, nu är det min tur att visa bilder! Varsågod att se på mina akvareller. De flesta är till salu och det är många som är från i år!
Ha det bra och skriv gärna en rad om du vill.

7 juli 2017