Anne Westerhammar

Anne Westerhammar

Lyckeby     Född: 1972

Anne heter jag!
Är född och uppvuxen i Karlskrona, Blekinge.
Jag har alltid ritat och målat. Precis som jag andas, sover och äter har jag också alltid haft ett behov av att utrycka mig konstnärligt. Bilden är mitt favoritutryck. Jag älskar att måla, att starta en process och se vad den tar mig.
Som att följa en okänd stig och upptäcka nya spännande platser.
Tycker om att kommunicera mina bilder med andra. Mina målningar är ofta färgstarka och händelserika. Medium jag använder är bl.a akvarell, goach, akryll, olja och pastell.
Händer att jag gör svartvita bilder också i kol och tusch.
Att förmedla känslor
och att kommunicera genom bilden
är viktigt för mig i mitt skapande. Att lyfta och belysa olika frågor/ämnen är också sådant jag använder mitt konstnärskap till.
Jag har ett rikt idé liv och och tillgång till mycket fantasi. Jag har utbildat mig på Falkenbergs två åriga konstskola. För övrigt har jag fyra års högskoleut bildning på det sociala området och arbetat mestadels som kurator på skola. Tycker det är intresant att ta upp sociala frågor i mitt skapade och på så vis kombinera mina tidigare efarenheter, kunskaper och studier.
Framförallt känner jag en stor glädje och lust till att måla och vara kreativ.

Kontakta Anne Westerhammar

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy