Linda Olsson

Linda Olsson

Falkenberg

Hej! Välkommen, roligt att du kikar in här.

Jag är den som gärna gör en teckning eller målning till dig! Du kan t.ex. beställa en bild jag gör efter ett foto eller beskriver du vad du skulle vilja ha som motiv och känsla i din tavla.
Jag gillar att utmana mig själv både vad det gäller motiv, stil och material. Så hör av dig med ditt önskemål och utmana mig!!!

Jag har i perioder i mitt liv målat på fritiden. Som barn var det mest till egna påhittade historier eller att färglägga i målarböcker, så som de flesta barn gör. I tonåren började jag teckna av Disney-figurer, övade mig på att texta, målade av tilltalande foton och började skapa egna motiv. Efterhand har förmågan att teckna och måla vuxit och emellanåt har jag gått någon kurs och fått ytterligare kunskap, men jag har inte gått någon konstutbildning. Med andra ord autodidakt som "bara" älskar att vara i de där skapande stunderna med diverse pyssel, tecknande och/eller måla.

Skapande för mig kan även vara att fixa i trädgården eller renovera i hemmet. Det är ganska vanligt förekommande att skissblocket kommer fram då också och idéer får växa fram på pappret innan trädgård-eller renoveringsarbetet påbörjas. Ibland för att tydliggöra för mig själv och ibland för övriga familjen, men lika ofta bara för att drömma och låta pennan gå.
Skisser på papper är som provrummen i affären - Om det inte passar så har man i varje fall fått drömma en liten stund om förvandlingen, dessutom alldeles gratis!!!

Kontakta Linda Olsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy