Åsa Weineisen

Åsa Weineisen

Ronneby

Jag fängslas lika mycket av de svala skandinaviska tonerna och färgerna, som av de mer färgstarka och kryddiga. Därför blandar jag och har ofta många tavlor på gång samtidigt, så att jag får utlopp för båda mina "sidor".

Akryl, ink och vatten är mina medium. Jag kan börja med en strikt plan och en idé men ofta drar min fantasi igång med något helt annat. Det tycker jag är riktigt fint!

Att måla är för mig som att andas; ofta är det bara något som måste ut, och i mitt målande uttrycker jag ibland tankar, känslor och kanske minnen.
Natur, städer, blommor eller människor kan växa fram. Ibland känns tavlan färdig som ett litet abstrakt smycke som betraktaren får tolka fritt.

Mycket nöje! Hoppas att vi ses irl på någon konstaktivitet framöver.

Jag finns på instagram: artbyasaw - kika gärna in för inspiration och tips och tricks!
------------------------------------
*Specialbeställ en tavla*
En specialbeställning innebär att jag målar efter dina önskemål, men utefter min stil, den finns ju där inom mig...
Du bestämmer tavlans mått, vilka färger som ska finnas med, eller inte finnas med. Tillsammans kommer vi fram till något som blir just din unika tavla!
-------------------------------------
*Praktisk info*
De flesta tavlor är målade runt om och säljs oinramade då inramning är ett personligt val. Vissa tavlor lämpar sig bättre med eller utan ram, det avgör man alltid själv!
Observera att ett fåtal kräver inramning och detta står i så fall i tavlans informationstext.

Om en tavla skulle falla i smaken så kan jag alltid skicka fler bilder i olika ljus och vi kan ordna en privat titt i min ateljé för de kunder som bor i närheten. Ljus och färgskala kan skilja sig lite åt beroende på vilken skärm man tittar på, bra att tänka på!

Utbildning
* Diverse privata studier och workshops
* 2023 - Fågelkvitter, blommor och grönska! Främst ink som teknik - Anna Karolina Larsson
* 2022 - Inkens magiska värld - Anna Karolina Larsson

Utställningar
* 2023 mars/april: Vårskrik - Johannishus Gods Galleri. Vernissage 4 mars.
* 2022 3-4/12: Julrundan - Björketorps gård Blekinge

Aktuellt

Tavlan "Vid kusten" auktionerades ut till förmån för Ronald McDonald Hus i Lund, ett patientboende för hela familjen då ett barn behöver specialistsjukvård.

Det blev budgivning och alla pengar gick sedan oavkortat till huset, en fin känsla!
Publicerat 19 september
Min tavla "Vid kusten" är nu levererad till Ronald McDonald Hus i Lund, ett patientboende för hela familjen då ett barn behöver specialistsjukvård.

Tavlan kommer att auktioneras ut under "Charity Cup Lund" den 7/9 2023! Auktionspengarna går oavkortat till huset. Det känns fint.
Publicerat 2 juni
Utställningen Vårskrik mars/april 2023:
En riktigt fin utställningsperiod är till ända och jag vill tacka alla besökare och köpare för den fina responsen!

Nu är det dags att börja koordinera upphämtning och leverans av de alster som ska till nya ägare. Det är alltid lika spännande när mina tavlor får nya hem!
Publicerat 11 april

Kontakta Åsa Weineisen

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy