Camilla Melker

Camilla Melker

Falköping    Född: 1969

Jag heter Camilla Melker och bor i ett hus i Falköping tillsammans med min sambo Göran. Jag arbetar som lågstadielärare på Vartoftaskolan som ligger utanför Falköping. Mina barn är vuxna och jag har större möjlighet att hålla på med mina fritidsintressen som både är att måla, spela golf och bowling.

Jag växte upp i Tibro och älskade att rita och måla som liten, men slutade när jag blev tonåring. Jag gillar att vara kreativ och har tidigare både broderat, stickat och fotograferat mycket.

Sommaren 2020 testade jag att måla med akvarell och var med på en workshop i olja, men upptäckte att det inte riktigt var min grej. Därför testade jag akrylfärg istället och kände att det passade mig.

Jag följer flera olika konstnärer som delar videos på olika tekniker för att inspireras och har varit med på flera workshops online och nyfiken som jag är vill jag testa olika tips.

Jag målar mestadels intuitivt och abstrakt på canvas, ibland har jag en tanke och ibland blundar jag och bara tar några färger att arbeta med. Jag använder olika verktyg och ibland använder jag spackel för att skapa struktur samt poscapennor för att skapa mönster av det jag hittar i det abstrakta.

Jag har min ateljé hemma och det finns möjlighet efter överenskommelse att komma och titta på mina tavlor.

Utbildning
Autodidakt konstnär

Utställningar
2021Höstsalong Konst på Karlsfors
2021 Designmarknad i Skövde
2022 Konstrundan Påsk i Falköping
2022 Höstsalong Konst på Karlsfors
2022 Designmarknad i Skövde
2023 Konstrundan Påsk i Falköping
2023 Konstnatten Falbygden
2023 Möbeldagen i Tibro
2023 Höstsalong Konst på Karlsfors

Aktuellt

Tavlan Summerfeeling hänger på Höstsalongen på Konst på Karlsfors
19-22 oktober och 26-29 oktober.
Publicerat 10 oktober 2023
30 september: deltar på möbeldagen i Tibro i Inredias lokaler
Publicerat 17 september 2023
Konstnatten 22-24 september.
Plats 60, Slötagården, Falköping
Välkomna!
Publicerat 17 september 2023

Kontakta Camilla Melker

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy