Victoria Mohlen

Victoria Mohlen

Bergeforsen    Född: 1977

Jag är en kreativ själ som brinner för att skapa konst som passar i alla hem. Jag målar mesta dels digitalt då den konstformen passar mig bäst då mitt tålamod är inte min starka sida. Jag vill i varje konstverk förmedla en känsla, som känslan av att tro på sig själv och att våga gå sin egen väg. Som person är jag jordnära, glad och mångsidig. Jag är kreativ och tycker om att testa nya saker.

Om min konst: Jag har i hela mitt liv ritat och målat och jag har provat många olika tekniker. Jag vill med mina konstverk lyfta starka kvinnor och konstverkens titlar, som Be yourself, Make it, STRONGER, understryker det. Jag känner att man ofta glöms bort som tjej, så jag vill inspirera till att våga och att ta plats. Mitt motto i livet är att ingenting är omöjligt! Jag vill att min konst ska passa att ha i hemmet och både färgskalan och konstverkens format är medvetet valda utifrån det. Jag får ofta frågan “Hur hinner du?”, men faktum är att när jag målar är det ofta tillsammans med mina barn. Familjen är viktig för mig och jag kopplar gärna av ute i naturen vid fjällstugan och åker skoter tillsammans med familjen.

Utbildning
Självlärd

Utställningar
Galleri granen
Malmö flertal hotel
Artyria f.d Bengt Lindströms konsthall
Birstacity
Konst lobbyn

Kontakta Victoria Mohlen

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy