Klinne Olsson

Klinne Olsson

Jag började måla för 2018 år i en period där jag var på en dysfunktionell arbetsplats. Då gjorde jag bilder i akvarell med fantasifulla fåglar och träd.
Mitt intresse har sedan även gått till intuitivt måleri i akryl och ibland acrylic pouring.

Att få skapa har vuxit hos mig det senaste året, jag som aldrig tyckte det var roligt att måla eller teckna som ung. Jag var inte ens bra på det, men nu vill jag måla hela tiden :)

Jag målar det som faller mig in och följer inga regler för vad som kanske anses rätt. Det viktigaste för mig är att jag får ge mitt avtryck i det jag skapar. Det är spännande för jag vet aldrig riktigt vart det bär i väg, ibland ser jag något på direkten eller så måste den mogna fram.

Hoppas att du också tycker om mina tavlor som jag gör, för det gör jag. ❤️

Utbildning
Jag har ingen formell konstutbildning utan startade genom att gå kurser hos andra konstnärer och följer konstnärer på YouTube som generöst delar med sig av tips och trix.
Går just nu Konstkurs på kvartsfart Vt-Ht 2022 på Jakobsbergs Folkhögskola

Medlem i konstnärsförening
Konstföreningen i Upplands Bro

Med i konstrunda
Ja 2020, 2021 och nästa gång i september 2022

Utställningar
2020 Upplands-Bro Konstrunda, 2021 Upplands-Bro Konstrunda, Konstsalong - I betraktarens öga på Jakobsbergs Folkhögskola 15-16/6, jag kommer även att delta i kommande konstrunda i september 2022.

Kontakta Klinne Olsson

Håbo-Tibble Stockholms län
0702952463
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy