Helena Glans

Helena Glans

Tidaholm    Född: 1967

Mitt namn är Helena Glans och jag är en konstnär som arbetar intuitivt. För mig handlar konstnärskap inte bara om att applicera färg på en duk eller forma material – det handlar om att uttrycka mina innersta känslor och tankar genom kreativitet och passion.

Mitt konstnärskap är präglat av intuition och unikhet. Jag tror på att låta mina känslor leda mig och att tillåta mina penslar och färger att dansa fritt över ytan. Det är genom denna process av spontanitet och lyhördhet gentemot mitt inre som mina verk tar form.

En central ingrediens i mitt konstnärskap är kärlek. Kärlek till livet, kärlek till skönhet och kärlek till den konstnärliga processen. Varje penseldrag och varje färgval är gjort med omsorg och hängivenhet. Genom mina verk försöker jag förmedla den kärlek och känsla jag upplever till betraktaren och skapa en emotionell koppling.

Det som gör mitt konstnärskap unikt är att det speglar min personlighet och mina upplevelser. Varje verk är ett stycke av mig själv som jag delar med världen. Jag inspireras av naturen, musiken, människorna jag möter och de tankar som rör sig inom mig. Det är genom att utforska dessa inre och yttre landskap som jag skapar mina visuella berättelser.

Sammanfattningsvis handlar mitt konstnärskap om att förena intuition, unikhet, kärlek och känsla. Genom mina verk strävar jag efter att skapa en upplevelse som berör, inspirerar och väcker känslor hos betraktaren.

Utbildning
Autodidakt konstnär

Medlem i konstnärsförening
Tidaholms konstförening

Med i konstrunda
Falköping/Tidaholms konstrunda

Utställningar
Medverkar i Nordic Art Guide 2021/2022

M.A.D.S Art Gallery Milano utställningen Coming Out - 2021

Konstnatten Falköping/Tidaholm.
2021 Höstsalong Konst på Karlfors.

2021 Vernissage och utställning på River c Hotel i Karlstad

2022 True colors Konstutställning Tidaholms konsthall

2022 Little Treasures Galleria De Marchi Bologna

2022 Kulturhelg Tidaholm

2022 Höstsalong Konst på Karlfors

2023 Kulturhelg Tidaholm

2023 Little Treausures Galleria De Marchi Bologna

Kontakta Helena Glans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy