Bernardo Per Fredrik Pebaque

Bernardo Per Fredrik Pebaque

Rottne     Född: 1978

Hej!
Human Intelligence (HI) Art, AI fri konst - Art Bernardo Pebaque. Fler verk i galleriet och på https://www.facebook.com/artbernardopebaque/photos
Min konst är tillverkad för hand och unik - ca 95% är fysiska teckningar på A3 pappersark som jag digitaliserar och publicerar online. Jag gör även digital konst av mina egna bilder med hjälp av verktyg som Photoshop och Clipchamp.

Det finns möjlighet att se en enkel introduktionsvideo till hur jag tillverkar min Småländska konst på https://www.youtube.com/watch?v=yrqUjFb0vO8

Observera: Jag använder inte medvetet några AI-verktyg som jag känner till för att skapa min konst, med det sagt så ingår troligtvis AI teknik i det mesta utom i våra hjärnor (hittills i alla fall).

Anledningen till icke AI är att jag inte behöver det och att jag finner glädje i att göra konst av drivkraften i mitt egna kreativa sinne.
Bernardo Per Fredrik Pebaqué - HI konstnär, Växjö, Kronoberg, Sverige.

Pris på mina originalkonstverk är ca 1500 SEK inklusive frakt, exklusive ram.

Ni finner konstverk i galleriet under presentationstexten och kan kontakta mig nederst på sidan vid frågor eller vid intresse av en specifik teckning.

Fördjupad information för speciellt intresserade:

Konstnär i Växjö, Kronoberg, Småland som skapar original konst som teckningar med oljepastellkrita och tuschpenna, samt bakgrundsbilder och bildspel med hjälp av Photoshop på webben. Jag skapar teckningar i A3 format, motivet är ofta natur, landskap, djur och byggnader. Jag gör egna tolkningar som kan upplevas som en abstrakt resa i magisk realism.

Jag kommer lägga upp nya eller utvalda verk här regelbundet så att den som vill kan lära känna mig och min original konst lite i taget.
En kan se mycket av det jag skapat genom att söka på Art Bernardo Pebaque, www.dagenslänk.se, https://www.deviantart.com/bernardojr och https://www.facebook.com/Bernardo.Jr.Pebaque.
Jag och konsten finns i fysisk form på strålagårdsvägen 3 D, 36330 Rottne.

Mer information om konstverken:
Teckningarna är en slags tolkning och reflektion av det jag upplever i min livsvärld. Jag utgår ofta från egna fotografier som jag tagit av olika miljöer och försöker att kommunicera det jag upplevt och känner genom mina tecknade tolkningar. Jag skapar även digitala bakgrundsbilder och redigerade bilder som jag visar i enkla videos med avslappnande musik på https://www.youtube.com/channel/UCkGaxjirT2lYIFbUzmbcMvw

Teckningarna som visas här mäter 29,7 cm x 42 cm (A3) och pappret är som regel av typen Clairefontaine Paint ON, 250g/m2 eller Mondi Color 220g/m2.

Jag älskar att teckna och motiveras till progress av att dela min konst och få feedback som visar att folk uppskattar det jag gör. Jag är från Teleborg i Växjö men min ungdom och skolgång hade jag i Alvesta. År 2000 flyttade jag till Oslo, där bodde jag i många år och utforskade min omvärld genom resor. År 2019 flyttade jag hem till Småland igen, här bygger jag upp ett bra liv med hjälp av studier, arbete, konst och natur i en lugnare miljö med familjen i närheten.

Jag stannar där och hoppas att texten gett dig en bild av mig och min konst.
Har du någon fråga, vänliga ord eller är intresserad av något specifikt konstverk så är det bara att ta kontakt.

Tack för din tid och uppmärksamhet.
Allt gott, Bernardo.

Utbildning
Jag är en relativt självlärd konstnär som har älskat att teckna hela livet.

1994-1997 skaffade jag mig grundläggande kunskaper om hantverk och konst på en treårig hantverksutbildning på gymnasiet.

2021 läste jag Digitala bilder, samt Konst och bildvetenskap vid Umeå universitet.

2019-2022 läste jag biblioteks- och informationsvetenskap vid Linnéuniversitetet, jag mottog en kandidatexamen som biblioteks- och informationsvetare i juli-2022.

Utbildningarna har gett mig kunskap kring hur olika typer av medier och dokument kan kommunicera information och därigenom förmedla vår kollektiva kunskap genom tid och rum.

Medlem i konstnärsförening
Nej

Med i konstrunda
Nej

Utställningar
Ett av mina verk finns på ett elskåp vid Willys i Alvesta och ett annat var med i en utställning om folkets hus i Alvesta utställningshall 2021, jag delar oftast med mig av min fysiska konst på webben.

Aktuellt

God och solig september!
Ny teckning och nya möjligheter på en ny dag.
Tack.
Allt gott, Bernardo.
Publicerat igår
Glad höst! Hoppas allt är ok och stort tack till dig som ser på min konst. Idag publicerar jag en teckning av en storlom som jag tecknat från ett fotografi som jag tog av denna skygga och magiska ubåtsfågel från min hängmatta i skogen.
Publicerat 31 augusti
God sommardag! Under sommaren tar jag 1500 SEK för ett originalverk i A3 storlek inklusive frakt, så det är bara att ta kontakt vid intresse. Tack för att du besöker min sida och ser på konst.
Publicerat 6 juli
God sommardag!
Hoppas att allt är bra! www.dagenslänk.se
är min nya hemsida där jag kommer dela med mig av min kreativitet i form av länkar till intressanta webbplatser och information, välkommen!
Publicerat 29 juni
God färgrik helg!!!
Publicerat 16 juni

Kontakta Bernardo Per Fredrik Pebaque

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy