Anthony Harvey

Anthony Harvey

Göteborg    Född: 1988

Idén att man kan skapa någonting på ett tomt papper är ju faktiskt rätt fantastiskt när man tänker efter. Det var den fascinationen som grep tag i mig i tidig ålder och mitt intresse för det kreativa lades som ett frö i huvudet och har grott ända sen dess, kanske t.o.m. från det att jag föddes år 1988. Jag växte upp i Grästorp men bestämde mig vid 22 års ålder att flytta till Göteborg och plugga konst på heltid på KV konstskola (2010-2012) efter min insikt att jobba som kock i restaurang, som det jag gick i gymnasiet för, inte var det jag faktiskt ville göra.

På konstskolan provade jag oljemåleri för första gången och blev förälskad i det och även i Göteborg där jag fortfarande bor i idag. Jag började min konstnärskarriär med poträttmåleri men har med tiden rört mig mer mot surrealism och det är där min konstnärliga stil befinner sig i nuläget.
Jag är en sådan som ständigt dagdrömmer och funderar över nästa idé för en målning och jag fullkomligt älskar att försöka förädla den idén genom måleri.

Kontakta Anthony Harvey

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy