200Anette Arkbring

Anette Arkbring

Landala, Göteborg    Född: 1964

Välkommen till min sida!

Jag har målat akvarell till och från under närmare tjugo år, och motiven hämtar jag bland annat från naturen, ögonblick i vardagen som fastnar på näthinnan, ett vackert blickfång, och mycket kommer ur fantasin...
Förutom tre terminer på kvällskurs i akvarell är jag självlärd, och ser mitt målande som en nödvändig ventil och en livslång utmaning!
Sedan ett par år tillbaka målar jag även akryler och använder mig ofta av blandteknik/ mixmedia. Mina målningar kan ses på Toftakonstgalleri i Varberg fr. o. m. 7:e november 2020.

Har du frågor eller synpunkter på mina målningar, eller har fattat tycke för någon av dem så är du välkommen att höra av dig via mejl eller telefon. Säkrast via mejl, då jag inte alltid har möjlighet att svara i telefon.

Mvh Anette Arkbring

Utbildning
Tre terminer akvarell kvällskurs 2001-2002
Kvällskurs akvarell 2016

Utställningar
2016, separatutställning, Galleri Mitt i centrum, Gbg.

2017, "Genom ett fönster", Galleri My Art Factory, Norrköping.

2018, separatutställning, Lohr's Pocket, Gbg, 23 april - 14 maj.

2020, utställning fr. o. m. november - november 2021 med nya verk varje månad på Toftakonstgalleri, Järnvägsvägen 6, Varberg. Öppettider torsdag - söndag.

Kontakta Anette Arkbring

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy