Daniel Albinsson

Daniel Albinsson

Bromölla     Född: 1984

Hejsan. mitt namn är Daniel Albinsson. har varit intresserad av konst i alla olika slag i många år. konst intresset ligger i släkten då det finns en del konstnärer i släktträdet.
Sommaren 2018 så tänkte jag att jag skulle bygga ihop en "Gubbe" i naturlig storlek av allt gammalt bilskrot man hade liggandes som jag sedan svetsar ihop. Sagt o gjort på några timmar hade jag 2 "gubbar" ståendes till infarten till min bostad. det var där det började på allvar. inom en vecka stannade minst ett 10tal personer varje dag , tittade och fotade min skapelse. Sedan dess samlade man mer och mer delar och skapade mer olika skulpturer i form av olika gubbar, djur mm. inom ett par månader hade jag gjort säkert 50st olika saker.
När påsken 2019 närmade sig så ansökte jag till att vara med i den årliga konstrundan. men fick nej. jag uppfyllde inte deras kriterier. Så jag tog saken i egna händer, kontaktade tidningen, satte upp reklam för att ha min egna utställning.
2 dagar på påsken kunde man komma hem till mig för att kolla på min konst. jag trodde inte det skulle komma så mycket folk som det gjorde den helgen. fick mycket beröm av alla som var här samt vissa saker såld, vilket jag inte hade räknat med.
Sedan dess har det bara fortsatt. just nu håller sig bara konsten inom byn. men man vill ju nå ut till fler, vilket jag hoppas denna sidan kanske ska hjälpa till lite med :)

Utbildning
ingen utbildning.

Medlem i konstnärsförening
nej

Med i konstrunda
nej

Utställningar
Påsk helgen 2019 hade jag egen visning av min konst på min bostad.
Tar även med en del som jag har ståendes i min bil när jag åker runt på bilträffar

Kontakta Daniel Albinsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy