Anna Lindholm

Anna Lindholm

Mitt intresse för målning startade på riktigt när jag fick en kasse med måleritillbehör av min mamma. På den vägen började mitt konstnärsskap främst genom att måla med Olje och Akrylteknik, men även med Kol och blyerts.
Jag har alltid tyckt att det är roligt att teckna och måla.
Mitt intresse för djur, natur och landskap inspirerar mig till nya alster varje dag. Får framförallt mycket inspiration ifrån naturfoton som min Mamma och Syster fotograferar.
Efter en hektisk dag med heltidsarbete som undersköterska, är det som en terapi att få sätta sig med penseln och måla...

Jag målar på beställning med olika tekniker. Porträtt, djur, landskap för att nämna några.

Jag är perfektionist och lägger därför ner mycket tid på detaljer på bilderna innan jag blir nöjd.

Aktuellt

Vernissage!
Ställer ut mitt alster "vy över gamla stan, Stockholm" på Galleri Plume i Viken. Under 21 dagar i januari finns tavlan på plats.
Vernissage på Lördagen den 15/1 kl. 13-17 samt Söndagen den 30/1 kl. 13-17.
Välkomna!!
Adress: Galleri Plume
Bygatan 21
263 63 Viken
Öppettider: Måndag-Fredag kl. 10-18
Publicerat 10 december 2021
Just nu målar jag på en del oljealster som kommer att finnas tillsalu på Huseby bruks julmarknad i November. De kommer då att hänga i Linus Ljungrens konstsmidesbutik.
Publicerat 21 augusti 2021
Fått möjlighet att få hänga några av mina alster hos smeden: Linus Ljungren, som håller på med konstsmide i Huseby bruk. Titta gärna in i butiken.
Publicerat 10 juli 2021
Just nu får jag in beställningar på bl a porträtt som jag målar i kol och blyerts. Parallellt målar jag på en stor tavla (120 x 100 cm) bestående av tre hästar och tre hundar. Även detta en beställning.
Publicerat 12 maj 2021
Jag får just nu in en hel del beställningar på bl a husdjursmålningar och porträtt. Just nu arbetar jag på en skiss med blyerts och kol på Peps Persson. Mycket roligt att arbeta med olika måleritekniker. Tar gärna emot beställningar.
Publicerat 8 april 2021

Kontakta Anna Lindholm

Påarp Skåne län
Instagram
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy