Linnea Viverevita Håkansson

Linnea Viverevita Håkansson

Mitt namn är Linnea Håkansson, men jag går under mitt artistnamn Viverevita som även är mitt livsmotto på latin - en uppmaning om att leva livet.

Jag är född och uppvuxen i den pittoreska byn Simlångsdalen som ligger i det idylliska Hallands landskap. I min omgivning har det alltid funnits kreativa personer som präglat mig till mig och mitt konstnärsskap, men det var inte förrän 2015 jag insåg att målandet skulle betyda mycket för mig och mitt liv. Med tiden har jag upptäckt nya tekniker och sätt att uttrycka mig på. Men en röd tråd är mina färgsprakande, abstrakta målningar, oftast med tolkningar om samhället, människan och jorden där mina egna erfarenheter och upplevelser blivit grundtanken i det hela.

Jag tror på en värld där vi alla är jämlika, fria och lever i ett med naturen. Genom allt mitt skapande vill jag få människor att reflektera och ifrågasätta sig själva för att i sin tur kunna göra den här världen och samhället bättre.

Utbildning
Hallands konstskola - pågående

Utställningar
September 2016 - Gästutställare på Heagård konst och hantverk
Pågående - visning av mina verk på Tallhöjdens värdshus

Kontakta Linnea Viverevita Håkansson

Halmstad Hallands län
0706707702
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy