C Lundberg "Snäckans Konst"

C Lundberg "Snäckans Konst"

Om konstnären

Jag älskar vår vackra natur, den ska vi måna om! Därför vill jag i största möjliga mån använda naturfynd i mitt skapande men som bas blir det ändå akrylfärg. Ibland försöker jag förmedla ro, känslor, ibland åsikter men allt är upp till betraktaren att själv tolka.
Livet är inte alltid lätt, mycket tråkigheter kan hända på ens väg. Det var sådant som blev min inkörsport till att börja måla och skapa konst för att på så sätt ge utlopp för alla tuffa känslor. Till en början fick jag fick tag i träskivor som det gick att måla på. Med lite akrylfärger, sand, spegelbitar mm o pensel så satte jag igång och sen har jag fortsatt skapa efter lust och inspiration.
Jag är en skåne”tös” som hamnat på västkusten. Det var min fascination för havets fantastiska oändlighet, vågor och brus som fick mig att vilja bo här. Dessutom hittade jag min kärlek här :) Havet skapar välmående. På flera sätt har detta hjälpt mig komma igång med mitt skapande.
Något som spädde på min lust att skapa var första gången jag kom ner till stranden och fann drivor med snäckor, detta gjorde mig alldeles lycklig. Min första tanke var att jag måste göra något av detta! Just då kom "Snäckans Konst" till och det ingår ofta snäckor i min konst.
De flesta verken ska helst ses i verkligheten då de är av relieftyp och motiven framträder inte riktigt på en bild.

Utbildning
Jag är autodidakt men med en brinnande skaparlusta!

Medlem i konstnärsförening
Galleri 70, Halmstad + Artportable, Stockholm

Utställningar
2019-10-10-ff Galleri 70, Halmstad
2019-10-30 Pop-Up utställning, Köpmansgatan, Halmstad

Aktuellt

Jag ställer ut på Galleri 70 i Halmstad
13 november 2019

Kontakta C Lundberg "Snäckans Konst"

Hallands län