Katarina /Ninna Måhl

Katarina /Ninna Måhl

Jag har under många år tänkt och känt att jag ville måla, och nu tog jag klivet, och vågade. Det känns helt fantastiskt att måla, och jag känner verkligen att jag har mycket att ge, och det ger mig mycket tillbaka.
När jag var liten och växte upp älskade jag att teckna, jag satt mycket och ofta och ritade och målade teckningar. Bildlektionerna i skolan tyckte jag var inspirerande och roliga, och jag kände att det gav mycket, en känsla av frid, och det är precis det jag känner nu när jag vågade ta det här steget, att bli konstnär.
Jag har inte riktigt hittat det som känns som "min grej" än, men jag inspireras mycket av naturen och så söker jag bilder på nätet och inspireras av dem.
Tillattbörjamed köpte jag mig ett akrylblock och lite akrylfärger, kände att det var akryl som jag ville skapa med, hade lite penslar hemma redan, och började måla, jag kände mig som när jag var liten igen, och målade och ritade teckningar "för fulla muggar", en helt fantastisk känsla.
Nu är jag igång på pannå och duk, jag målar med akrylfärger och använder medier och experimentera med olika tekniker, det är så roligt. Det har blivigt lite av varje, olika alster, naturen är vacker och inspirerande men jag tycker det är kul med lite åt det abstrakta hållet. Så jag är en nybörjakonstnär, och lär mig under tiden, genom böcker och information på nätet, på YouTube har jag lärt mig mycket om olika tekniker. Kram. /Katarina

Kontakta Katarina /Ninna Måhl

Värnamo kommun Jönköpings län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy