Mia Khan

Mia Khan

Som person är jag en känslomänniska med ett tungt förflutet. Jag har varit familjehems placerad har varit offer för mobbning och tampas idag med svår endometrios. Så familjen och konsten är väldigt viktig.
Det är till hjälp när jag skapar min konst.

Genom att skapa bild konst är allt möjligt. Man kan skapa vilken verklighet man vill och såren man fått kan läka genom konst. En slags terapi. Man kan även förändra en hel värld med bild
konst. Det fina med konst är att man kan nå ut till andra som kan bli hjälpta av de man skapat. Med min konst vill jag lugna stressade själar.
När jag målar använder jag ändast 5 färger vit svart röd gul blå. Från dessa färger blandar jag fram de färger ja sedan målar med.
Jag hoppas min konst kan hjälpa andra lika mycket som det hjälpt mig.

Konst är ju så mycket mera än just konst. Det dekorerar ett hem. Höjer känslan i ett rum och hjälper till att skapa exklusivitet. Ska man sälja en bostad så är konst på väggarna ett måste för att få mer ut av affären.
Ett sjukhus kan hjälpa patienter slappna av med rätt konsverk. Hotell upplevs exklusivt med rätt konst samt restaurangen får en inbjudande känsla av exklusiv konst. Så vem du än är och representerar så är konsten en säker investering till större lycka bättre affärer samt en högre livs kvalite

Utbildning
Högstadiet gick jag 3 år konst klass
Gymnasiet gick jag estetisk linje inriktning konst och form i haganäs gymnasium i älmhult
Jag har även målat på distans kurser där man fick hem böcker och uppgifter

Aktuellt

Just nu jobbar jag med naturmålningar
Publicerat 6 september

Kontakta Mia Khan

Järfälla Stockholms län