Linnea Jaurnell

Linnea Jaurnell

Hej och välkommen till min sida!

Jag heter Linnea Jaurnell och är från en liten by i Värmland. Född år -99.
Konst & skapande har alltid legat nära och det har alltid varit mitt sätt att uttrycka mig på, det ger mig så mycket glädje.

På gymnasiet valde jag den estetiska linjen med inriktning Bild och formgivning. Det blev den ordentliga starten till mitt konstnärsskap. Jag hade alltid svårt att hitta min grej, tills den dagen vår lärare introducerade abstrakt konst och jag kände direkt att "wow". Jag kände inte pressen på mig att allt skulle vara "perfekt" för den abstrakta konsten är inte perfekt och den är tolkningsbar på så många olika sätt.

Trots att konsten alltid legat nära med en farmor som är konstnär och som följt med mig på utställningar, lärt mig tekniker och peppat mig så är det för ca ett år sedan som jag valde att verkligen satsa på konsten. Och sen dess har jag producerat tavlor i rasande fart. Jag målar nästan varje ledig stund jag får, trots att det kanske bara blir 10 minuter så är varje minut som jag får skapa så otroligt viktig för mig.
Mitt mål med konsten är och har aldrig handlat om att tjäna pengar eller bli berömd, utan det är så mycket mer än det. Friheten att få skapa utifrån mina egna känslor och att få fly verkligheten en stund. De pengarna jag tjänar är bara en bonus och gör så att jag kan fortsätta med detta och att kunna köpa nytt material.

Jag målar i akryl, helst på stora Canvas som jag bygger och spänner ihop själv, det är också en del av det roliga att få skapa allt själv från grunden.

Hoppas ni hittar något tilltalande, om inte så tar jag gärna emot beställningar med egna önskemål!
Massor av kramar, Linnea

Utbildning
Autodidakt

Kontakta Linnea Jaurnell

Värmlands län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy