Sofia Gullsten

Oljemålning NO WORDS NEEDED av Sofia Gullsten

Sofia Gullsten

NO WORDS NEEDED, 2017

Olja
40 x 48 cm

Om konstnären

Konst och friheten att skapa är som terapi för mig och jag gillar att testa nya tekniker och utmana mig själv inom konsten, just nu målar jag mest med olja men ritar även porträtt emellanåt. I min vardag pluggar jag bild och form program på gymnasiet och har planer att fortsätta plugga mer specifik konst efter detta, i nuläget är jag till största del självlärd.

Alla mina konstverk har olika budskap och jag strävar efter att få var och en som ser mina konstverk att känna något utan mina ord. Dessutom älskar jag kontrasten mellan svart vitt och färg vilket visas i min konst, även konstrasten mellan abstrakt och realism. Jag älskar att tänka utanför boxen och får ibland för många idéer vilket leder till att vissa inte kommer till verk. Kolla gärna in min Instagram, där visar jag mycket av mina verk in progress, alltså under tiden jag målar och tills att dom blir färdiga.

Mitt motto har sedan länge varit "Every artist was first an Amateur." som är från Ralph Waldo Emerson. Jag strävar alltid efter att bli bättre och utvecklas.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy

Rikta kameran och skanna väggarna/golvet med cirkelformade rörelser. Klicka när du ser en markör.

Detta är en Beta-version tillgänglig på vissa enheter. Skicka gärna feedback till info@konst.se