Akrylmålning Queen of passion, Marina Stenblock

Queen of passion, 2010

Akryl

Akryl och blomblad på canvasduk.

Det finns upphängning så den är klar att hänga på väggen.

Original målning så det finns endast 1 ex.

Om konstnären

Välkommen hit.

Jag heter Marina och jag älskar färger och att skapa. Min process brukar börja genom att jag mediterar och kommer i balans. Jag låter tanken vila och har tillit till att impulsen inifrån leder mig framåt i det okända. Det är ofta något som behöver komma ur mig som är annat än ord. Det är inte alltid en form utan kan vara en känsla som uttrycks i färg. Processen är igång och jag vet sällan själv vart den ska sluta. I mitt skapande gör jag mitt bästa för att fånga det som inte alltid syns, men känns. De energier jag sedan målar på duken kan ofta kännas när du betraktar målningarna och därför har jag valt att kalla min konst för Energy Art.

Till större målningar använder jag oftast akrylfärg på duk och mindre målningar akvarellfärger på papper. Senaste tiden har jag utforskat lager på lager med diverse collagetekniker och ord. Jag återanvänder också gärna material i mitt skapande.
Ofta är jag utomhus i naturen och målar.

Läs mer om mig på www.marinastenblock.com
Där kan du också anmäla dig till ett veckobrev om du vill följa med i min process och mitt liv.

Tack för att du tittar!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy