Akrylmålning Tavla 215, Gabriella Alexa

Tavla 215, 2021

Akryl
61 x 50 cm

Målningen är på Tofta Konstgalleri i Varberg till september 2022.

En fantastisk fin havsmotiv är gelstatad i den här målningen med vackra och jordnärafärg. Här har jag gått från mina färg till jordnäranyanser och det är jag glad för. Härligt att prova något nytt. När jag målade den här målningen tänkte jag på havet en vackerhöstdag. Målningen är en blickfång för rummet. Bilden är inte bra, i verkligheten är färgnyanserna mer accentuerade.

2 000 krKöpförfrågan

Om konstnären

Stockholmsbaserad konstnär. Jag är byggnadsingenjör i grunden. Att måla är för mig terapi och det bästa känsla är när jag går in i ett med tavlan jag målar, där det bara finns skapande och glädje. Jag inspireras av naturen och allt som rör sig runt omkring oss. Jag målar motiv i vilka jag själv vill vistas i eller fantiserar om. Genom min konst önskar jag lämna en dörr på glänt till mina tavlor, som en möjlighet för betraktaren att stiga in genom och upptäcka sin personliga upplevelse, där allt sprakar färg, kraft o energi.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy