Kerstin Gadd

Kerstin Gadd

Om konstnären

Se meer av mina bilder på http://kerstingadd.se och om du vill på http://www.facebook.com/evakerstingadd.

Jag har målat aktivt sen 1992 då jag for iväg på min första målarkurs med nyinköpta ryska färger, en mårdhårspensel och fabrianoblock. Sen har jag fortsatt och älskar fortfarande akvarellerna. Pigmenten som jobbar så fint tillsamman med mig, vattnet, varandra och det goa pappret.

På senare år har jag också testat olja, akryl, tempera, collage och skulptur. Det jag gillar mest är akvarellmåleriet men akrylen är på frammarsch i mitt skapande!

Mina bilder brukar upplevas som positiva.
Mina bilder är till salu.

Utbildning
Måleriutbildningar av olika slag och för olika konstnärer i mer än 25 år. Bland annat Anna Törnqvist, Inger Wallertz, Sofia Bergman, Lars-Eje Larsson, Lars A Persson och Lisa Persson Bagoe

Medlem i konstnärsförening
Nordiska Akvarellsällskapet, Svenska konstnärsförbundet, Atelje Bauta

Med i konstrunda
Inte än :-)

Utställningar
Har ställt ut ensam och tillsamman med andra varje år sedan 2010.
Bland annat genom konstföreningar men också på galleri En trappa ned, Galler Engelson (senare i 2015) och galleri Mitt i Centrum. Alltihop i Göteborg. River City Gallery i Göteborg säljer mina bilder. Jag har deltagit med ett verk i jurybedömda utställningen på Edsviks konstsalong i akvarell 2014 och 2019 samt i Göteborg i Svenska konstförbundets jubileumsutställning.