Tina Schüler

Tina Schüler

Välkommen till konstvisning på nätet!

Tavlorna och hantverken här är från 1985-2018.
Klicka på bilderna så förstoras de med en liten presentation.
För bästa konstupplevelse bör alstren betraktas live.

Bilden "Naturnära" med de drygt hundra getterna och vallhunden finns endast beskriven nedan. Foto ej tillåtet på denna sida.
http://www.digigraphie.com/uk/profile/1092/tina-schuler.htm
Länk av Epson. Länken idag tyvärr nedlagd och digitalt pyssel ej min grej.
Epson var en av sponsorerna för det konst fotopris som jag vann med bilden 2008.

Med vänliga hälsningar Tina Schüler

OBS! Jag har ingen mail koppling härifrån just nu. Ring ist, den som känner mig.
Annars njut helt enkelt min konst på nätet. Tack

Utbildning
Nyckelviksskolan 1985-86

Utställningar
År 1985 sålde jag mitt första alster, ett tredimensionellt litet sceneri ur sagan "Karius och Baktus". Eastmaninstitutets avdelning för barntandvård köpte det och enligt personalen så är barnen som kommer på besök är mycket förtjusta i det och att det står där än (detta var år 2000).

Det är egentligen hela meningen med det jag skapar att förmedla något som rymmer både hjärta och mening. Jag vill förmedla både lugn, tillfredsställelse och glädje samt tillföra någonting nytt och personligt. Jag upprepar mig sällan, varken motiv eller material (utom när jag fotograferar). Jag utvecklar mig ständigt och prövar gärna nya metoder för att få så många upplevelser av livet som möjligt.

Denna sida tillåter inte visning av fotokonst. Jag vill dock berätta om det fotografi som jag har döpt "Naturnära" Googla på "digigraphie + Tina Schüler" eller följ länken ovan. Bilden visar mina grannars getter år 2001 samt vallhunden Curiel (hunden syns högt upp till vänster i bilden). Jag bodde utomlands då, ett fantastiskt äventyr. Detta ögonblick som jag fångade på bild är mig ett mycket kärt. Jag hade önskat mig och planerat bilden i ett halvt års tid innan tillfället uppenbarade sig. Med bilden vann jag 2008 års konstfotopris på Stockholmsmässan och den har hittills sålt i ett trettiotal exemplar och köpts av både privata intressenter och konstföreningar.

Kontakta Tina Schüler

Stockholm Stockholms län
-