Lotta Lassbo

Lotta Lassbo

Om konstnären

Här visar jag de tavlor jag målat enligt Vedic Art-principerna och annat som kan vara av intresse. Den intuitiva form som Vedic Art är låter mig skapa utan prestige och krav och ger tillåtelse att fritt skapa utefter de input som kommer för stunden

Älskar att utforska färgernas inbördes dans, blanda dem, använda endast få färger eller "klafsa på" massor med färg på ren känsla. Att dessutom hitta nya sätt, förutom med pensel, att ge färg åt den duk jag har framför mig är otroligt givande.

I september 2019 började jag min Vedic Art-resa med del ett av grundkursen hos Nelly på Ateljé Ciresia i Djursholm. Att få vara i den vackra, kreativa miljön och lära om de 17 principer som Vedic Art grundar sig på, var magiskt! En explosion av kreativitet och allt brakade loss! Vad det ska sluta? Ja det vet jag inte men jag vet att det berikar mitt liv.

Utbildning
Vedic Art

Med i konstrunda
2020 i Nyköping

Utställningar
Kommer, efter påtryckningar från vänner, som en första del att visa upp mina verk ha en "hemma-hos-vernissage" den 25 januari 2020, där jag har möjlighet att visa upp alla mina saker som jag målat under de tre (fyra hinner det bli) månader som jag har "kreerat".
Se Facebookeventet på https://www.facebook.com/events/580321569488496/

Aktuellt

I väntan på riklig utställning så har jag min första visning, en hemma-hos-vernissage. Den 25/1-20, kl 10-14 öppnar jag dörren och visar det jag hittills skapat, både det som verkkigen är dåligt och det som jag är nöjd med själv. Det visar ju på min resa... Ska bli så spännande framförallt att höra alla feedback!
25 december 2019

Kontakta Lotta Lassbo

Nyköping Södermanlands län
0707 341 431