Hjälp och guider / Hur fungerar inlägg, kommentarer och favoriter?

Inlägg (Aktuellt)

På din sida finns en sektion som heter Aktuellt, där du kan skriva inlägg om vad som händer just nu. Här kan du t.ex. skriva om kommande utställningar och vad som inspirerar dig.

Konstnärer som följer dig kommer att se dina inlägg i sitt flöde. De visas även för alla besökare på din presentation. Inlägg försvinner automatiskt efter ett år, men du kan välja att radera dem tidigare.

Inläggen sparas under ett år eller tills du själv tar bort dem.

Kommentarer

Inloggade konstnärer kan skriva kommentarer på dina konstverk. Kommentarer visas bara för inloggade konstnärer, och alltså inte för vanliga besökare. Konstnärerna kommer att se om du skriver en kommentar på deras verk i sitt egna flöde.

Favoriter

Inloggade konstnärer kan också lägga till konstverk i sina favoriter genom att klicka gilla (hjärtat) intill ett konstverk. Antal gilla-markeringar och vem som gillar ett verk visas bara för inloggade konstnärer. Konstnärerna kommer att se om du gillar ett av deras verk i sitt flöde.