Håkan Lindskog

Håkan Lindskog

En fanatisk anhängare av det icke vardagliga, lite udda. Det destillat som uppstår när humor och klurighet bearbetas och distribueras i diverse konstformer.

Jag försöker på min lilla tilldelade tid på planeten bidra med de alster jag kan i olika format. Om de så endast stimulerar en hjärna har jag lyckats i mitt uppsåt. Att genomföra processen från tanke till konstverk. Att bringa färg och/eller form på ett överraskande eller tankeväckande vis är den utmaning en sann konstnär står inför, varje dag. De dagarna det inte skapas, de dagarna planeras nästa alster i en form eller annan.

//H.Lindskog

Utbildning
Konstig & konstnärlig sedan födseln.

Jag bjuder dessutom på en julvideo :-) https://www.youtube.com/watch?v=X8fcH0JB-Os&feature=youtu.be
18 december 2017
Jag vill önska alla skapande individer en fet jul med ett tillhörande enastående nytt år. Må era hjärnor likt ett ymnighetshorn konstant producera nya briljanta idéer att förlusta mänskligheten med. Kom ihåg: Det är bättre att skapa något fult men udda än att köpa något fint men själlöst. ;-) GOD JUL!!
18 december 2017
Ja, då såg han äntligen dagens ljus. Den befjädrade legoknekten Bad beak McKvackowitz.
25 juli 2017
Balsam för själen att studera all konst härinne och annorstädes. Man krafsar sig förstrött i skägget och dricker
tankfullt en slurk kaffe medan dessa (oftast) färgglada alster flimrar förbi. Vart och ett en produkt av ett kreativt sinne som icke endast hyser och begränsar idén till en tanke utan låter den bli en handling genom skapande. I sanning inspirerande! Tack för det, alla!

13 juli 2017
Bromölla Skåne län