Hampus Billing

Hampus Billing

Jag heter Hampus Billing och är en hobbykonstnär stationerad i Södertälje. Min specialitet är flytande akryl och abstrakt konst. Jag är även medlem i en konstförening i Södertälje vid namn Galleri zebran.

Konstintresset började för mig under gymnasium tiden efter att jag hade haft mina två kurser i "estetiskverksamhet bild" samt "bild och formgivning". Jag målade lite på fritiden och under loven med både akryl- och oljefärg. Efter att en vän senare efter universitetet introducerade mig för flytande akryl i samma veva som jag började mitt nuvarande jobb i Södertälje som labboratorieingenjör så satte mitt måleri igång på riktigt.

Mitt mål med min konst är att sprida lycka och glädje till mina åskådare. Jag använder mig oftast av mycket färg i mina konstverk då jag gillar att uttrycka mina känslor via färgsprakande kombinationer. Konsten är abstrakt och ett perfekt verk enligt mig är när det finns stark färg, mönster och något djupare abstrakt motiv som väcker funderingar och tolkningar.

Jag har ingen högskoleutbildning inom konst utan den kunskap jag har skaffat mig är ifrån gymnasiet, privata lektioner samt ifrån andra konstnärers demonstrationer online.

Om ni är intresserade av mina verk är ni alltid välkomna att kontakta mig.

Välkommen till mitt konst galleri.

Medlem i konstnärsförening
Galleri Zebran

Utställningar
2018-03 Finissage på workshop i flytande akryl på galleri zebra/Södertälje
2018-04 Vårsalong på galleri zebra/Södertälje
2018-07 Utställning på café Änglagott/Nykvarn
2018-09 Finnisage på workshop i flytande akryl på galleri zebra/Södertälje

Kontakta Hampus Billing

Södertälje Stockholms län
Instagram