Jennie Johansson

Jennie Johansson

Halmstad     Född: 1997

Jennie Johansson, konstnär från Halmstad. Skapar tavlor i abstrakta motiv med akryl.

Min förhoppning är att mina verk ska bidra till ett lugn och en positiv känsla för alla som har dem i sitt hem. Precis samma känsla som jag själv får av att utforma verken. På så sätt blir tavlorna trivsamma och behagliga inslag på väggarna de klär.

Samtidigt vill jag få människor att stanna upp, känna och tänka när de betraktar mina tavlor. För mig är det viktigt att betraktaren själv får bestämma känsla och former i vad hen ser i mina abstrakta verk.

Vid utformningen av mina tavlor går jag mycket på intuition med inspiration från min omgivning. Att känna tillit i skapandeprocessen har inte alltid varit en självklarhet, men för varje tavla jag skapar, känner jag mig mer säker på hur slutresultatet kommer bli och vågar lita mer på min förmåga.

Genom min konst hoppas jag på att inspirera fler till att se det härliga i det enkla.

Vid förfrågning kring ett särskilt verk eller för en personlig beställning är du varmt välkommen att kontakta mig via artworksbyjennie@gmail.com

Kika gärna in alla mina verk på min hemsida: www.artworksbyjennie.com
Instagram: Artworksbyjennie

Kontakta Jennie Johansson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy