Emma Lindgren

Emma Lindgren

Om konstnären

Färgfest, löv och glädje. Mitt första konstverk målades i barnsben tillsammans med min mormor Viola. Mormor finns inte bland oss längre men hon ger mig fortfarande energi och glädje till konsten. Helst målar jag på golvet i min ateljé hemma i Västeråker med soldränkt utsikt över Mälaren. Jag vill med min konst sprida en rogivande och glädjande vardag.

ArtByLife symboliserar den vidd av målningar som jag skapar. Företaget och hemsidan ArtByLife har sakta och stegvis växt fram under flera år. Idag arbetar jag ett par dagar i veckan med ArtByLife. Målningar målas inte bara på canvasduk och akvarellpapper, metall är ett annat material som ligger mig nära.

Det finns alldeles för mycket tok, kreativitet och pyssel i mina fingrar för att jag ska nöja mig med att enbart vara byggprojektledare. Därav skapades ArtByLife. Det finns också alldeles för mycket struktur och effektivitet i mig för att enbart nöja mig med det konstnärliga. Det finns ett driv och en stor charm för båda delar och utan den ena eller andra skulle inte min vardag vara tillfredsställande.

Utöver de målningar jag visar upp här tar jag också emot beställningar.

Vänligen
Emma Lindgren

Utställningar
2019 - Kulturnatten Galleri Zeitgeist Uppsala

2019 - Vår konst Enköping

2017 – Kulturnatten Uppsala

2016 – Kulturnatten Uppsala

2013 – ArtLab Uppsala