Annelie Ejnermark

Annelie Ejnermark

Råda, Värmlands län

Hej!
Jag bor och är verksam i en liten ort i Värmland där jag har en ateljé i mitt lilla hus nära skog och sjö.
Målar i olika tekniker som akvarell, akryl, olja och kol. Arbetar också med grafik, gips, lera och med egna blandtekniker.
Jag har en estetisk utbildning på Kyrkeruds FHS i Årjäng och jag har också studerat till lärare på Karlstads universitet. Som pedagog inspireras jag mycket av den skapande Italienska Reggio Emilia pedagogiken.
Jag hittar min inspiration främst i naturen omkring mig. Jag har turen att bo väldigt vackert nära skog, sjöar och skogstjärnar. Det jag värderar mest av allt är just naturen, lugnet och tystnaden här som är en förutsättning för mitt skapande.
Tycker om att blanda magi med verklighet i mina bilder. Ibland följer även någon dikt eller text med. Jag har också nu på senare tid börjat måla lite abstrakta tavlor.
Jag tror efter egen erfarenhet att vi behöver tillbaka till naturen för att må bra och stanna upp och bara vara ibland. Vill förmedla lugn och eftertanke många gånger med mitt skapande.

Utbildning
Kyrkeruds folkhögskola. Två-årig Estetisk utbildning.

Medlem i konstnärsförening
Konstföreningen Kreativitet

Aktuellt

Den 1/2 - 19/3 är det Konstutställning i Entréhallen i stadshuset i Hagfors. Vi är några från konstföreningen Kreativitet som stället ut då. Vernissage den 4/2 kl: 12:00-16:00.
Välkomna!
Publicerat 16 januari

Kontakta Annelie Ejnermark

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy