Ann-Kristin Magnusson

Ann-Kristin Magnusson

Ann-kristin heter jag. Stanna gärna upp en stund och ta Dig tid att titta vidare här på min konst. När jag skapar känner jag mig totalt levande och fri. Närvarande. Jag har naturen som en stor inspirationskälla. När jag ser naturens rytm, färger och strukturer väcker det något inom mig. Inspirationen vaknar och jag känner mig hel.

Min själ, mitt hjärta och mina händer är i full fokus och tiden stannar för mig. Penslarna byts ofta ut mot mina egna fingrar och motiven kommer för de mesta från mitt inre. Jag målar just nu i akryl, olja och akvarell. Ibland använder jag mig av olika strukturer i mina målningar. Testar och experimenterar hela tiden med färg och form och känner en total frihet. Med min konst hoppas jag att skapa en känsla som berör och att väcka upp fantasin hos betraktaren.

Ett annat stort intresse jag har är att fota av naturens alla olika skiften under året. Ni kan se en del av mina naturfoton under galleri på min hemsida, finns även på instagram och facebook. Välkomna och ta del av min passion.

Trevlig resa...

Utbildning
Grafisk utbildning.
Självlärd.

Aktuellt

Utställning på Konst på Karlsfors i Lerdala strax utanför Skövde fram till sista helgen i september. Öppet varje helg 11-16.
Publicerat 19 juli

Kontakta Ann-Kristin Magnusson

Skövde Västra Götalands län
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du hur vi använder cookies. Läs vår integritetspolicy