Art By Miss J

Art By Miss J

Miss. J är en ny och växande svensk konstnär som andas kreativitet och nytänkande i sin konst. Aktuell med en stor konstutställning i centrala Göteborg i Femmanhuset (Nordstan) från 15 maj-augusti med en ny serie originalverk. Konstnären erbjuder handmålade designade tavlor i original där inget verk är det andra likt. Det är ett stort och växande intresse för konstverken.

Påbörjade sitt målande under sommaren 2019 och nu har över 100 unika originalverk skapats och fått nya hem i både Sverige och ute i Europa. Dessutom har även två solo-utställningar ägt rum.

Skapare till en serie abstrakta verk samt "The Golden Series" som innefattar många sprakande guldiga och mystiska inslag där det är upp till betraktaren att sätta ihop helheten.

Skicka ett meddelande för pris och tillgänglighet om du önskar köpa verken.

www.instagram.com/ArtbyMiss.J

Shipping worldwide.

Om du söker efter svensk konst från en av våra duktiga svenska konstnärer har du kommit rätt. Konstnären erbjuder fin abstrakt konst i olika utföranden och motiv för att du ska hitta något som passar just dig. För att köpa en tavla eller köpa konst från konstnären är du välkommen att göra en förfrågan på verken här nedan i detta konstgalleri eller via Instagram.

Utställningar
2021 | 15e Maj-Augusti | Konstutställning i centrala Göteborg i Femmanhuset (Nordstan) med en ny serie exklusiva originalverk, "Come Together Through Art"

24-25 Oktober 2020 tid 12-15 | Solo Exhibition Galleri Egnell - Olivedalsgatan 22 Göteborg

2020-02-29 | Solo Exhibition ArtByMiss.J | Rum26

Aktuellt

Aktuell med en stor konstutställning i centrala Göteborg i Femmanhuset (Nordstan) från 15 maj-augusti med en ny serie originalverk.
Publicerat 13 maj

Kontakta Art By Miss J

Göteborg Västra Götalands län
Hemsida Instagram